Bli Medlem

Hej!
Funderar du på att bli medlem i klubben? Tveka inte utan kom till en av våra träningar och prova på hur det är att träna med oss! Kontakta gärna någon i styrelsen före så vi kan se till att du blir väl omhändertagen.

Vad det gäller ungdomsträning så samlas ett gäng föräldrar vid klubboden, när vi har träning på onsdagar klockan 18.00, och cyklar tillsammans med sina barn. Det gäller vår och sommar. På vintern är alla välkomna till vår spinning som sker på Friskis & Svettis.

Om du har bestämt dig för att bli medlem behöver du bara skicka ett mail till vårt kansli innehållande namn, person nr, bostadsadress, mobilnr (även hem nr) och e-postadress. Samtidigt betalar du in medlemmsavgiften på vårt bankgiro som märks med ny medlem och namn.

De kan vara bra att veta för dig som ansöker om att bli medlem att det kan ta några dagar innan vi svarar på mail och att medlemskort kommer. Vi har idag ingen kanslist som tar hand om detta utan de sköts ideellt av våra medlemmar. Ibland så kan det vara fullt upp å då kan de ta ett par dagar som sagt...
Bankgironummer: 5699-0195
E-post: kansli@varbergsmtb.com
Medlemsavgifter:
Medlem 500 kr
Junior 300 kr
Familj 700 kr
   

Uppdaterad 2014-06-03

Välkommen till Varbergs MTB

Klubben för alla cyklister! Vi är aktiva inom mountainbike, landsväg, downhill, bmx med mera. Vi är ett glatt gäng cyklister, allt från motionärer till elitsatsande som älskar att cykla. Delar du vårt intresse så är du mer än välkommen in i klubben!