Träning MTB 2017

 

Onsdagar kl. 18:00 - samling vid VMTB Boden (Hundklubben Brearedsvägen 73C )
MTB pass för både herrar och damer. Blir vi några tjejer så kör vi egen grupp, annars hänger vi på herrarna. Tempot anpassas så att alla kan hänga med, snabb som nybörjare. Pass på ca 1,5 - 2,5h.

 

Lördagar kl. 09:00 - samling vid VMTB Boden (Hundklubben Brearedsvägen 73C )
Ett lite lättare pass där vi tar hand om de som är nya och de som inte vill köra på max! Vi kör ca 1-2h beroende på väder och deltagare.
 

För frågor om träningstider för vuxna så kontakta:

Per Ivansson Tel: 070-9694649
Peter Lenestad Tel: 070-6463386
Kattis Grände

Tel: 070-573103

Varmt Välkomna!

Vägbeskrivning till Klubbstugan:

Norr ifrån Göteborg
Motorväg E20 avfart 55 mot Varberg, när man har passerat järnvägen i Varberg, håll vänster, i rondellen sväng vänster mot Värnamo, i nästa rondell kör rakt fram, kommer fram till trafikljus rakt fram, i nästa rondell sväng höger mot sjukhuset, i nästa rondell rakt fram, i nästa rondell rakt fram mot Tvååker kör rakt fram och sen kommer det en skylt med Brukshundklubb sväng höger.

Nordost ifrån Borås
Riksväg 41, när man har passerat järnvägen i Varberg, håll vänster, i rondellen sväng vänster mot Värnamo, i nästa rondell kör rakt fram, kommer fram till trafikljus rakt fram, i nästa rondell sväng höger mot sjukhuset, i nästa rondell rakt fram, i nästa rondell rakt fram mot Tvååker kör rakt fram och sen kommer det en skylt med Brukshundklubb sväng höger.

Öster ifrån Ullared
Väg 153, i första rondellen sväng vänster mot sjukhuset, i nästa rondell rakt fram, i nästa rondell rakt fram mot Tvååker och sen kommer det en skylt med Brukshundklubb sväng höger.

Söder ifrån Falkenberg/Malmö
Motorväg E20 avfart 53 mot Varberg, i första rondellen (Jonstakarondellen) sväng höger, när man passerat järnvägen är det rakt fram och sen kommer det en skylt med Brukshundklubb sväng vänster.

 

Uppdaterad 2017-04-12

Välkommen till Varbergs MTB

Klubben för alla cyklister! Vi är aktiva inom mountainbike, landsväg, downhill, bmx med mera. Vi är ett glatt gäng cyklister, allt från motionärer till elitsatsande som älskar att cykla. Delar du vårt intresse så är du mer än välkommen in i klubben!